DE VOORSTELLING GIJSBRECHT

De voorstelling Gijsbrecht is geschikt voor leerlingen van klas 4/5 van de havo en het vwo. In deze bewerking van de klassieker van Vondel zal Amsterdam ten onder gaan en de tragische held Gijsbrecht zijn stad verlaten. De voorstelling duurt ca. 50 minuten en kan gespeeld worden in een aula voor maximaal 125 leerlingen. Vooraf aan de voorstelling kunnen docenten en acteurs van Hoosh een workshop van een lesuur verzorgen waarin de leerlingen worden voorbereid op de voorstelling.

(Op dit moment is de voorstelling Gijsbrecht in productie. Binnenkort zal er op de site informatie en beeld verschijnen van de cast en crew)

Cast & crew

Regie: Jessie L’Herminez

Tekst: Eva Gouda

Spel: Sebastiaan Frowijn, Jasper van Hofwegen en Eva Nijs

Prijs

De prijs voor de voorstelling is €1450 euro. Wilt u ook een extra workshop ter voorbereiding op de voorstelling dan is de prijs daarvoor €60 euro per groep van 25-30 leerlingen.

Aanbieding

Boekt u de projecten van De Première voor 31 oktober 2019 (uitvoering tussen februari en juli 2020), dan kunt u gebruik maken van onze aanbieding:

  • Project De Première (voorstelling Gijsbrecht + uitgebreid lesmateriaal en begeleiding door Hoosh: €27,50 per leerlingen (in plaats van €30)
  • Voorstelling Gijsbrecht: €1000 (in plaats van €1450)
  • Extra workshop ter voorbereiding op de voorstelling: €50 euro (in plaats van €60) per groep van 25-30 leerlingen
  • Een meet & greet met de acteurs na de voorstelling (alleen voor scholen in Amsterdam)

Contact via ninet@hoosheducatie.nl