DOCENTEN

Ninet Kaijser en Lorentine van Tijn zijn de initiatiefnemers en ontwikkelaars van Hoosh Educatie. De docenten van Hoosh begeleiden Oh my God! op school.

Mijn naam is Rik Eckhardt, theatermaker en -docent. Iedereen heeft een verhaal en ik vind het te gek om dat verhaal vorm te geven via theater en performance. Bij Hoosh ben ik als theatermaker betrokken bij Oh My God! Ik vind het steeds weer fantastisch hoe er vanuit chaos een creatieve flow ontstaat waardoor iedere leerling aan het eind van de dag een prachtig aandeel heeft in heel eigen performances. (meer over Rik via www.retheater.nl)

Mijn naam is Felice van Leth, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ik ben werkzaam als dramadocent en theatermaker, voornamelijk op culturele centra en jeugdtheaterscholen. Daarnaast ontwikkel ik theater educatiepakketten en in dit geval ondersteun ik Hoosh bij de uitvoering van het project Oh my God! Hopelijk tot snel!
Daan Beckers werkt sinds zijn afstuderen in 2011 als educatief theatermaker voor jeugd-theatergroepen in Amsterdam en Utrecht en als theaterdocent op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast woonde hij anderhalf jaar in Chili waar hij op een toneelschool les gaf vanuit zijn eigen fysieke “Transparante Theater Training”, gericht op positieve interactie van acteur met ‘de straat’. Daan zijn werkwijze kenmerkt zich door een intuïtieve, energieke en inhoudelijke manier van coachend regisseren.

Ik ben Wendy van Delzen, afgestudeerd als theaterdocent aan ArtEZ in 2013. Sinds mijn afstuderen werk ik als theaterdocent en maker voor verschillende organisaties en met verschillende leeftijden. Liefde voor kunst, en theater in het bijzonder, deel ik graag met anderen, vol passie en overgave. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen en ervaringen van leerlingen en leer ze hun eigen verhaal in een theatrale vorm te vertellen. Ik wil ze te laten ervaren hoe leuk en belangrijk kunst is. De vragen: wat vind jij, wat denk jij, wat wil jij, vind ik dan ook van groot belang. Bij Hoosh educatie begeleid ik de leerlingen in hun onderzoek naar het naar het nu en zichzelf vertalen van middeleeuwse teksten. Hier komen vaak bijzondere performances uit voort.
Ik ben Iris Stam, afgestudeerd als theatermaker en taalwetenschapper. Ik kom uit IJmuiden en ik werk daar in de omgeving als regisseur, theaterdocent en docent creatief schrijven op allerlei basisscholen, middelbare scholen, jeugdtheaterscholen en bij toneelverenigingen. Verder schrijf ik (toneel)teksten en maak ik illustraties en poppen, gewoon omdat ik dat ook leuk vind!  Meer weten over mij en mijn werk? Kijk dan op www.irisstam.nl